Србија

ВУЧИЋ: Ни Мири Марковић никад није пало на памет да толико лаже, као они о броју учесника! Али ако хоће, прихватам – ЕВО ВАМ ИЗБОРИ!

Председник Србије Александар Вучић гостује у студију “Новог јутра” на Пинк телевизији.

Председник говори о тренутној ситуацији на Kосову, региону, али и о свим осталим актуелним друштвено-политичким дешавањима у земљи и иностранству.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Председник Србије Александар Вучић честитао је Божић свим верницима који овај празник обележавају по Грегоријанском календару и пожелео им сву срећу и добро здравље.

О протестима

Председник Србије и СНС Александар Вучић изјавио је данас да део опозиције зна да никада нису били слабији, као и да СНС никада није била јача.

– Они никад нису били слабији и падају из месеца у месец. Пре шест месеци заједно су имали 23, 22 одсто, данас нешто више од половине од тога, њих десет, 15 заједно – пренео је Вучић резултате истраживања јавног мњења на телевизији Пинк.

Говорећи о протестима у Београду, Вучић је рекао да је спреман да саслуша грађане и да испуни то што траже, али да „лопове политичаре“ неће да слуша и да ништа неће да им испуни.

 

Извор: Srbija Danas

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ