Србија

Вучић одбрусио Милу Ђукановићу: Србија извози идеје, а не убице и НИКАДА НЕЋЕ БИТИ УНИЖЕНА

Србија извози идеје, има интелектуални потенцијал, али не извози пуцаче и убице, и никада више неће бити унижена, рекао је председник Србије Александар Вучић на критике председника Црне Горе Мила Ђукановића да је Србија заоштрила ситуацију са земљама у региону својим понашањем.

– Заоштрили смо ситуацију тако што су неки од људи, који другачије мисле од Ђукановића, а неки од њих мисле другачије и од мене, хтели да уђу у Црну Гору да изнесу своје мишљење, да обиђу своје куће… па нису могли? А на основу ког акта? Разлика је у томе што ми не дозвољавамо улазак у Србију криминалцима – рекао је Вучић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ако смо за то криви, прихватам, за друго не прихватам. Поштовали смо Црну Гору и све у региону, Србија ће јачати и никог неће угрожавати и никада више неће бити унижена – рекао је Вучић коментаришући за Пинк недавно иступање Ђукановића.

Ако неко жели да Србија буде што мања и што слабија и да се извињава сто пута дневно, Вучић поручује да се то неће десити.

– Сувише волим Србију да бих дозволио да буде унижена као пре седам година. Ако је за њих угрожвање то што је Србија снажнија, економски и на друге начине… Тек ћемо јачати ако не буде нове финансијске кризе – рекао је Вучић.

Он је рекао да „сад се они убијају по Бечу, знали смо то и зато смо им забранили улазак у Србију.“

– Убистава ће бити увек, код нас је сада много мање него што је било, дешавају се важне ствари, полиција ради одлична посао, падаће један по један, а неки су већ утекли – највећи нарко босови, јер знају да смо склопили причу, мада није то проблем него наћи доказне предмете, а сада се и то ради. Неће им бити лако – истиче Вучић.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ