Свет

ЕКСКЛУЗИВАН СНИМАК ИЗ БЕЛЕ КУЋЕ! Трампу стигао божићни пакет из РУСИЈЕ, Меланијина реакција НЕПРЕВАЗИЂЕНА!

Божићно јутро у Белој кући и поклони које је испод јелке добио председник САД Доналд Трамп тема су шаљивог видеа који осваја интернет.

Видео је направила руска телевизија Раша тудеј (РТ) на тему – шта би урадио Трамп да за Божић добије поклоне од држава с којима Америка има затегнуте или непријатељске односе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Снимак почиње тако што Трамп седи у Овалној соби испред лепо окићене јелке и отвара поклоне. Први је од севернокорејског лидера Kима Џонг-уна, који му је послао своју и Трампову мини бисту. Други је црвени качкет с његовим мотом „Учинимо Америку поново великом“ и етикетом „Направљено у Kини“, на шта се Трамп баш иживцира.

Од украјинског председника Петра Порошенка, који има мегакомпанију слаткиша због чега га зову „краљ чоколаде“, добио је чоколадице са Трамповим ликом и америчким заставама, а од краља Саудијске Арабије круну – једини поклон који је задржао.

У мору поклона Трамп угледа сакривени пакет са зеленом украсном траком и вади из њега мајицу с натписом на руском „ви радите у ГРУ?“ (Главна управа обавештајне службе).

На крају спота, Трамп лежи на кревету док се Меланија, обучена у ту мајицу, спрема.

– О, одлично. Меланија, ти си из… негде оданде. Шта пише на тој мајици?

– Да, Доналде. Пише „учинимо Америку поново великом“. А шта друго?

– Наравно, тако је. Тако сам и мислио.

 

Извор: Srbija Danas/Kurir

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ