Регион

Хрватица огласом узбуркала јавност: Живим у Немачкој, а тражим Балканца за мужа. ОВО ми ТРЕБА, а он нек се јави

Фото: Pixabay.com

Интернет страница “ЕX Југославија” објавила је занимљив оглас једне девојке из Хрватске, не наводећи детаљније појединости, нити пуни идентитет исте. Овде је тешко наћи доброг човека.

У Немачкој живим већ седам година, и још нисам пронашла своју сродну душу. Не кажем да су Немци лоши људи, али тешко је наћи правог човека, који те не би зезнуо за нешто. Они су такви, гледају само на своју корист.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Често долазим у Хрватску, барем свака два месеца, тамо имам кућу на мору и морам је обићи. Али никада немам времена толико да мало изађем ван негде у град да бих упознала неког мушкарца, просто се забавим другим стварима и дође време када морам ићи назад.

Волела бих упознати неког ко је са Балкана као и ја желим се удати баш за таквог, неко ко ће ме волети и поштовати и на последњу штити. Неко с киме бих могла створити потомство и да живимо у љубави и слоги. Једино је услов да се досели код мене у Немачку, пошто ту имам своје фирме и радим, добро ми иде и не бих волела то напустити, јер ипак ту сам дуго.

Не тражим неког посебног лепотана, битно ми је да има срце и душу и да се зна понашати као прави мушкарац према жени. Нисам особа која воли насиље над женама, нити волим мушкарце који су склони алкохолу, коцкању и варању. Немци су такви и зато ми се не свиђају, а сигурна сам да код нас има још таквих какве тражим, само треба наићи у право време.

Мислим да ми је време да се удам и да се скрасим са особом коју волим и она мене. Надам се добром резултату и да ћу наћи некога за себе и да ћу напокон уживати и бити срећна онако како и треба.

 

Фото: Pixabay.com
Извор: Srbija Danas/Haber

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ