Србија

ЂИЛАС: Зашто би било ко причао са премијерком када се она ни за шта не пита?

Један од оснивача Савеза за Србију (СзС) Драган Ђилас оценио је да тврдње министарке грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зоране Михајловић, која је навела да са опозицијом нема о чему да се разговара „показује степен диктатуре у којој живимо“.

Он је у писаној изјави навео да њена понуда да неко од грађана разговара са премијерком Аном Брнабић или са њом „представља увреду за грађане“, као и да се Михајловић данас огласила „низом увреда на рачун лидера опозиције како би доказала своју лојалност“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

„Очигледно да се Зорана Михајловић препознала у речима (председника Србије) Александра Вучића да појединци у Српској напредној странци (СНС) праве контакте са опозицијом, па се брже боље огласила низом увреда… „, рекао је Ђилас и упитао „зашто би било ко ко не мора, разговарао са премијерком и вицепремијерком (Михајловић) које се ни за шта заиста не питају?“

Он је казао да поред покушаја Зоране Михајловић да покаже да је другачија, нико из опозиције у то не верује, због чега за њу, како је навео „и поред више пута изнетих жеља“, као ни за остале чланове СНС-а „неће постојати могућност промене дреса који су носили претходних година“.

„Без обзира што је смењена са места потпредседнице СНС-а и што је нико из СНС-а не брани кад је радикали нападају, она својим незнањем, непримереним речима које користи, као и целокупном појавом, јасно показује да припада режиму који је на власти“, оценио је Ђилас.

Он је такође додао и да ће министарка Михајловић остати упамћена по томе што је потписала, како у СзС-у наводе „један од најштетнијих уговора по државу Србију, за Београд на води“.

„Због овог уговора ће сви који су у његовом прихватању учествовали, посебно они који су га потписали, одговарати пред надлежним органима“, навео је Ђилас.

 

Извор: n1info.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ