Србија

Преминула породиља из стравичног удеса код Крушевца: Имала је само 25 година, у току је борба за живот њене бебе

Цео дан трајала је борба лекара да се спаси живот младој путници

Млада породиља Јована Миленковић (25),тешко повређена у саобраћајној несрећи која се у четвртак ујутро догодила на Чокотином брду код Kрушевца, преминула је у петак ујутру крушевачкој болници, незванично је потврђено „Новостима“.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако се наводи, њена беба, која је јуче након несреће рођена царским резом, још је у тешком стању. Дечак се налази у крагујевачком Kлиничком центру и након реанимације прикључен је на апарате за дисање и његово здравствено стање је и даље нестабилно.

Беба се налази на одељењу неонатолигије и под сталним је надзором специјалиста, који примењују све мере интензивног лечења.

Стање пацијенткиње која је примљена у деветом месецу трудноће било је изузетно тешко од самог почетка лечења које је отпочело пре 24 сата.

Цео дан трајала је борба лекара да се спаси живот младој путници која је била на задњем седишту „фијата“,који се директно сударио са аутобусом “Југопревоз” Kрушевац на путу Kрушева-Kаоник.

За воланом је био њен супруг, Стефан Илић (26), који је погинуо на лицу места, а до ње сестра, Теодора Миленковић (20), још увек на лечењу у болници, као и отац, Саша Миленковић лакше повређен у удесу.

 

Извор: Telegraf.rs/Novosti

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ