Здравље

РАК УНИШТЕН ЗА 42 ДАНА: Аустријанац је ИЗЛЕЧИО више од 45.000 људи од КАНЦЕРА И ЛЕУКЕМИЈЕ! ОВО ЈЕ РАДИО

Фото: Pixabay.com

Током ових 42 дана ћелије рака гладују и умиру, док се здравље комплетног организма побољшава, тврдио је Рудолф Бројс који је излечио преко 45.000 људи

Рудолф Бројс из Аустрије цео свој живот је посветио проналажењу најбољег природног лека против рака. Направио је посебан сок, који је давао одличне резултате у лечењу ове болести. Уз помоћ своје методе, излечио је преко 45.000 људи од рака и других неизљечивих болести. Према Бројсу, рак може да се преживи само уз помоћ беланчевина.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Због тога је разрадио посебан пост у трајању од 42 дана, током којег се пију само чајеви и посебан сок од поврћа, а главни састојак је цвекла. Током ових 42 дана ћелије рака гладују и умиру, док се здравље комплетног организма побољшава.

Бројсов сок се прави само од еколошки узгојеног поврћа. Сок може да се направи код куће од домаћег поврћа, а састоји се од: цвекле (55 %), шаргарепе (20 %), корена целера (20 %), кромпира (3 %) и ротквице (2 %). Важно је напоменути да се са соком од цвекле не би смело претеривати, већ га је потребно узимати онолико колико организам у овој терапији сам тражи.

Цвекла је већ традиционални и познати лек за леукемију. Ово поврће садржи аминокиселину бетаин, која имаантиканцерогена својства. Терапија цвеклом, која подразумијева свакодневно узимање сока од цвекле или сирове рендане цвекле има доказано позитиван ефекат на леукемију и многе друге врсте рака, о чему сведоче хиљаде људи.

Али, редовно конзумирање цвекле помаже и против болести узрокованих оксидативним стресом, а влакна која садржи цвекла могу да смање ниво холестерола у крви и до 40 %. Цвекла је позната и по томе што нормализује крвни притисак и помаже у очувању еластичности крвних судова. Цвекла спречава и лечи проширене вене, ако је свакодневно конзумирамо. Гвожђе из цвекле је моћно средство за чишћење организма од токсина и изградњу крви. Управо због тога цвекла је ефикасна у лечењу многих болести, узрокованих токсинима.

Цвеклу би посебно требало да конзумирају труднице јер је богата фолном киселином, што спречава многе болести новорођенчади. Осим тога, сок од цвекле стимулише рад јетре и жучи и спречава затвор, а у комбинацији са шаргарепом, цвекла је одличан лијек за гихт, болести бубрега и жучне кесе. Али, њена лековитост ни ту не престаје, цвекла је невероватно лековата и помаже и код главобоље, зубобоље, дизентерије, болова у костима, код кожних и менструалних тегоба.

 

Фото: Pixabay.com

Извор: Espreso.rs / Islamuvremenu.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ