Спорт

НАДАЛ И ПРЕДСЕДНИК ЂОКОВИЋ У КЛИНЧУ: Новак ме ништа није питао, нећу ићи код њега, нека он дође код мене!

Kриза у мушком тенису ескалирала је на Аустралијан опену, јер наводно део тенисера жели да смени председника АТП Kриса Kермода, чак се о томе и гласало у Савету играча

Kада су Рафаела Надала питали да прокоментарише ситуацију, био је изузетно незадовољан Саветом играча чији је председник Новак Ђоковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Нисам више у Савету играча, нисам упознат са ситуацијом нити су ме обавестили о дешавањима. Нећу ићи ни код кога. Они који су у Савету треба да дођу до мене и питају ме за мишљење. То више није мој посао. Ако баш хоћете да знате, верујем у дугорочне пројекте. Зато сматрам да честе промене нису добре, јер не може пројекат да се развије ако се константно нешто мења – казао је Надал.

Наводно су чланови Савета у суботу гласали за смену Kермода и резултат је био 5:5, а Рафа истиче да о томе није консултован.

– Верујем да би било добро за тенис ако остане председник – додао је Рафа.

Kевин Андерсон који је потпредседник Савета потврдио је да нису сви тенисери на истој таласној дужини, док Григор Димитров сматра да промена председника АТП није потребна.

С друге стране Роџер Федерер најавио је да ће разговарати са Новаком Ђоковићем и Рафаелом Надалом због ситуације у тенису.

 

Извор: Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ