Регион

Под патронатом Британаца: Режим у Подгорици помаже Харадинају да направи своју Српску листу!

Агенти британске тајне службе МИ6, уз помоћ и структура из Црне Горе, желе да направе своју Српску листу на Kосову и Метохији, која би била под патронатом Рамуша Харадинаја.

План је да се формира политичка организација у јужној српској покрајини, која би била пандан Српској листи, која је верна државном руководству Србије. На тај начин жели да се разбије српско јединство на KиМ пред најтежа искушења која долазе за српски народ на том подручју, открива Борба из добро обавијештених извора.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако се сазнаје, у формирању те листе, под покровитељством Харадинаја, активно учествују и поједине структуре из Црне Горе. У све то је укључен Беџет Пацоли, који често борави у Црној Гори и то у незваничним посетама.

– У прављењу подобне Српске листе, укључени су и људи из црногорских структура, чији је задатак да пронађу људе који ће бити део те приче, а који живе на KиМ. Акцијом руководи МИ6, чији агенти несметано бораве у Црној Гори и БиХ. Са неким људима који треба да буду носиоци те приче су већ обављени разговори, акција је у одмаклој фази и припрема се терен за прављење једне такве политичке организације – каже саговорник Борбе.

Управо је Пацоли, преко својих веза у врху власти у Црној Гори издејствовао ову врсту помоћи.

– Црногорсле власти су на услузи Пацолију и Харадинају, што су више пута и показали на конкретним стварима – појашњава саговорник.

 

Извор: borba.me

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ