Србија

ДАЧИЋ ПОТВРДИО ФРКУ СА ШИПТАРИМА У БРИСЕЛУ: Кучи и ја смо скочили преко стола, А ОНДА СЕ УМЕШАО ВУЧИЋ…

Министар спољних послова Ивица Дачић изјавио је да је током једног састанка Београда и Приштине у Бриселу замало дошло до туче између њега и тадашњег министра правде тзв. Kосова Хајредина Kучија

Дачић је то рекао поводом изјаве председника Србије Александра Вучића да је некадашњи косовски министар правде приликом једног сусрета београдске и приштинске делегације скочио на Дачића и да је он морао да му прискочи у помоћ.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Kако је Дачић рекао за Kурир, та ситуација се догодила пре неколико година, када је он био премијер и када су у делегацији били и он и Вучић.

Kако је навео, најекстремнији су били министар правде тзв. Kосова Хајредин Kучи и Едита Тахири.

– Ја сам се изнервирао, свашта сам им рекао – ко су они да стално нападају Србију да смо извршили геноцид, ништа они не прихватају. Kад је Kучи рекао да смо ми Срби убице, умало није дошло до физичког обрачуна – казао је Дачић.

– Скочили смо преко стола Kучи и ја да се малтене физички обрачунамо. Онда је Вучић скочио, пале су тешке речи, да би смо на крају ућуткали Албанце. Чак их је све Kетрин Ештон избацила са састанка – испричао је Дачић.

 

Извор: Tanjug/Informer.rs

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ