Србија

ЈЕЛЕНА МИЛИЋ: Протести нису грађански, они су против нечега, али не видим ЗА ШТА ЈЕСУ!

Директорка Центра за евроатлантске студије Јелена Милић сматра да протести „један од пет милиона“ који се шест субота одржавају у Београду нису грађански протести, већ су против нечега, али, како каже, не види за шта“

– Ако ви напишете писмо (председнику Руске Федерације Владимиру) Путину у коме потказујете председника Србије што покусава да направи компромис који ће Србију оставити на европским интеграцијама, а притом сами ниједном не споменете евроспке интеграције, мени то није грађански протест, већ против нечега а не видим за шта – рекла је Милић гостујући на Н1 а поводом писма Путину једног од учесника протеста Бошка Обрадовића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Према њеним речима и то „против“ је погрешно артикулисано.

– Виде мале ствари, поједине елементе који треба да се поправљају… али једини начин како то треба да се поправи је компромис са Kосовом и натавак евроатланских интеграција, што у свари ради (председник Србије Александар) Вучић – сматра Милић.

Она је подсетила да се Вучић данас састао 15. пут са Путинином, а у међувремену је видео и кинеског премијера и кинеског председника, јапанског премијера.. и запитала „где су ту Американци“.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ