Спорт

ОВАЈ НИЈЕ НОРМАЛАН: Виландер се МОЛИ да Новак испадне! „Нека га клинци изморе!“

Највећи Ђоковићев мрзитељ у свету тениса наставља по старом.

Швеђанин Матс Виландер, некадашњи шампион, а данас стручњак и ТВ водитељ, дао је интервју за Б92 у којем је нагласио да је Новак Ђоковић фаворит за титулу, те да игра јако добро, али није пропустио прилику и да изнесе лични став.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Виландер је истакао како машта да неко из нове генерације тенисера стане на пут Ђоковићу.

„Новак је на почетку играо веома добро, по свему закључујем да је и у предсезони радио веома напорно. Мислим да је физички веома спреман, а самим тим и психички, једино остаје да се питамо колико заиста има жељу да освоји овај турнир после толико тога што је урадио. Ипак, мислим да он то очајнички жели. Зато је по мени и велики фаворит. Обожавам када неко нови заблиста, јер је то сасвим у реду, а и добро је за тенис уопште, за будућност. Важно је за овај спорт да играчи попут Зверева, Хачанова или још неких, победе Федерера или Надала или Новака пре него се ова тројка повуче“, рекао је Виландер а онда и додао:

„Тенису заиста треба нека свежа крв. ОK, ви сте из Србије и нека Новак победи и освоји турнир, али нека Зверев покуша да Новака натера да победи у пет сетова. Да ураде нешто добро, не да застану у четвртфиналу. Полуфинала и финала би била тај знак да су стигли, и то би заиста било сјајно за мушки тенис“, поручио је Виландер.

 

Извор: B92/I.Đ.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ