Спорт

НОВАК ЂОКОВИЋ ПРОЗВАО НЕМАЧКЕ НОВИНАРЕ: „Најбоље да узмем ваше држављанство!”

Новак Ђоковић и Аустралијан опен су два термина која се, већ више од десет година, врло често везују за радосне тениске моменте. А ове сезоне, на првом гренд слему, десила се и прилично необична ситуација у којој се нашао наш и најбољи тенисер света.

Када је Ђоковић долазио на конференцију за штампу, из сале је излазио Александер Зверев, Немац руског порекла с којим се Ноле срдачно поздравио. А док је поменута млада нада „белог спорта“ напуштала ту просторију, кренули су масовно да излазе и немачки новинари.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ђоковићу је прво било чудно што баш сви одлазе, иако је пред њих дошао шестоструки првак Аустралијан опена, а уједно и актуелни лидер АТП листе, па је прво мало гледао шта се дешава, да би потом Немцима добацио:

Неки од њих су се окренули. Можда се чак и замислили над тим шта су управо били урадили. Али, Ђоковић их није задржавао:

„Шалим се. Све је океј“, додао је Ноле и довршио своје обраћање немачким новинарима и остатку „седме силе“ на следећи начин:

„Изгледа да морам да узмем немачко држављанство, претпостављам… Мислим, да бих имао већу публику овде“, уз осмех је рекао Ноле.

Потом је видео да неки њему познати новинари улазе у салу, па је, насмејан, њима појаснио шта се десило: „Немачки медији имају нула интересовања за мене. Али, то је океј“.

 

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ