Србија

НЕМИЛОСРДНА ЗИМА, РХМЗ ИЗДАО ХИТНО УПОЗОРЕЊЕ: Сутра ујутру ледена киша, а ОВО нас очекује током недеље!

РХМЗ издао је упозорење да се сутра рано ујутру на југоистоку, истоку и у Банату понегде оцекује киса која ће се ледити на тлу, као и да ће нових снежних падавина бити од сутра до суботе пре подне

У четвртак се у вецини места оцекује нових 10 центиметара снега, у петак после подне и у ноци ка суботи додатних 10 до 20 цм, а локално и висе, тако да це укупна висина снезног покриваца у суботу у вецини места бити од 20 до 40 цм, а у брдско-планинским пределима преко 50 цм, само на северу Војводине од пет до 10 цм.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

У Србији ће сутра бити облачно са снегом, само ујутру и пре подне на југоистоку, истоку и у Банату и са кисом која це се рано
ујутру понегде ледити при тлу.

Оцекује се повецање висине снезног покриваца у вецини места за око 10цм, осим на југозападу и у Бацкој где се оцекује мање. Дуваће слаб и умерен, северни и северозападни ветар.

Јутарња температура биће од -2 до 2 степена, а највиса дневна од 0 до 4 степена.

У Београду ће бити облацно са снегом, само рано ујутру понегде и са кисом уз могуцност појаве поледице. Јутарња температура око 0, а највиса дневна око 1 степен.

Према изгледима времена, до 31. јануара, у петак и суботу облацно са снегом. Висе падавина се оцекује у петак увеце и током ноци ка суботи уз даље повецање висине снезног покриваца. У суботу после подне постепени престанак падавина.

У недељу ујутру мраз, током дана суво и мало топлије. У понедељак облацно са кисом, у планинским пределима са снегом. Затим од уторка облацно и хладније са снегом.

 

Извор: Tanjug

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ