Идвајамо Србија

МИЛАН КАЛИНИЋ СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ ТУЧЕ НА ДЕРБИЈУ: Бранио сам пријатеља

Глумац и водитељ Милан Калинић био је синоћ један од главних актера туче која се догодила на кошаркашкој утакмици између Црвене звезде и Партизана, а данас се овим поводом уживо укључио у програм емисије „Премијера Викенд Специјал“ на ТВ „Пинк“.

Према информацијама из хале, дошло је до сукоба навијача из ВИП ложе међу којима је био Милан Калинић, а после свега један од навијача је завршио са крвавом главом. Међу присутнима који су раздвајали актере туче био је и бивши министар одбране Драган Шутановац.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Милан Калинић је приликом данашњег укључења у поменуту емисију најпре навео да „о томе не жели много да прича преко телефона“, као и да ће детаље испричати сутра ујутру у гостима код Предрага Сарапе у јутарњем програму.

– Треба наравно осудити сваки вид насиља, није ово прича за телефон, све ћу испричати сутра код Сарапе. Ја сам уплетен у сукоб јер је у сукобу био мој пријатељ, тражите увек начин да избегнете насиље, али исто тако увек морате да се нађете у помоћи свом пријатељу. Ја сам спортски васпитан, у спортском духу, против сам таквих ствари али једноставно некад морате да људима одговорите истим језиком да би вас разумели – рекао је Калинић.

– На сваку утакмицу долазим са сином који има седам година, на сву срећу нисам га повео, ишао сам после на неки рођендан па га стицајем околности нисам повео са собом овог пута. Немам никаквих повреда, све је у реду – завршио је он.

 

Извор: Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ