Идвајамо Свет

МИСТЕРИОЗНА БУКА И ВИБРАЦИЈЕ ШИРОМ АМЕРИКЕ: Људи очајни, темељи кућа се РУШЕ, а нико не зна ШТА СЕ ДОГАЂА! (ВИДЕО)

Фото: Pixabay.com

Становници града Кантона у Америци пријавили су да се осећају чудно, због необјашњивог брујања. Чудни звуци и даље узнемиравају грађене, о мистериозним звуцима долазе дојаве из свих крајева света.

Звук (или вибрација) је довољно јака да изазива подрхтавање воде у чаши, а у неким случајевима руши темеље куц́а. Шта би могло да буде узрок тако снажне вибрације широм Мичигена? За сада, постоји врло мало теорија. Чини се да је овај феномен сада највише концентрисан на Кантон, западно од Детроита.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Геолошки завод САД потврдио је да није било сеизмичких активности у том подручју које би могле да објасне вибрације или зујање. Градски званичници само претпостављају да су они можда производ неког мистериозног потреса и да је та бука чак повезана са оближњом депонијом или чак са прометом на локалном аутопуту И-275.

Међутим, становници Кантона не верују ни у једно од тих објашњења и кажу да тајанствена вибрација звучи другачије од уобичајених индустријских звукова и да су у последње време све учесталији. Дугогодишњи становник Кантона Меки Хаувел каже да је у својих двадесет година у граду чуо и осетио вибрације из локалних транспортних артерија, али да је овај звук сасвим друкчији.

“Познајем звуке: авиона, возова, аутопутева… али ово је нешто сасвим друго. То је узнемирујуц́е. Слике су нам падале са зидова!”.

Многи становници Кантона слажу се са Хаувелом да је последњих недеља бука све гласнија. Неки су људи чак пријавили да у ушима осец́ају промене притиска у исто време када чују и осец́ају тајанствену вибрацију. Читава прича подсећа на прошлогодишњу ситуацију у граду Виндзору (Онтарио, Канада).

 

Извор: Курир.рс/дневно.хр

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ