Идвајамо Србија

ПОСЛЕДЊА ИВИНА (19) ФОТОГРАФИЈА ЋЕ ВАС ЗАЛЕДИТИ: Ово је девојка која је пала са крова у Нишу док је снимала видео са другарима!

Фото: Фејсбук принтскрин

Деветнаестогодишња Нишлијка Ива М. (19) трагично је настрадала када је, приликом снимања видео-клипа на једној вишеспратници, пала са зграде у ноћи између суботе и недеље.

Међутим, испоставило се да ово није први пут да се тинејџерка фотографисала на опасним местима о чему сведочи њене слике на друштвеним мрежама.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ива је у ноћи између суботе и недеље, непосредно пре трагедије, боравила са двојицом пријатеља на крову стамбене зграде у Чарнојевићевој улици у Нишу.

Међутим, уобичајено дружење претворило се у трагедију када је Ива почела да снима корачајући ивицом крова, а тренутак касније њено тело се нашло на плочнику у локви крви.

Фото: Фејсбук принтскрин

Иначе, профилна фотографија са једне од друштвених мрежа, коју је трагично настрадале девојка објавила само недељу дана пре трагедије такође је снимљена на једном од нишких кровова, али у овом тренутку није могуће утврдити да ли је у питању и место са ког је пала.

Још једна слика несрећне Иве, која се може видети на њеним друштвеним мрежама, приказује њу како црној одећи седи испод великог крста. Да ли је овим фотографијама млада тинејџерка предвидела своју смрт?

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Извор: srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ