Идвајамо Србија

ДЕА ЂУРЂЕВИЋ ПРВИ ПУТ НА ТЕЛЕВИЗИЈИ ПОСЛЕ ПОВРЕДЕ! Уживо открива све!

Водитељка Деа Ђурђевић јуче је изашла из болнице први пут након саобраћајне незгоде која се догодила пре два месеца, а у којој јој је аутобус откинуо руку, да би данас поново напустила болницу и упутила се у телевизију „Пинк“.

Деа Ђурђевић и данас је била одлично расположена, па осмех са лица није скидала.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Деина повређена рука је у завоју, а додатно ју је заштитила марамом.

Ђурђевићева се упутила у зграду „Пинка“, и уживо говори у програму.

– Осећам се савршено, сада сам скроз на сигурном. Ово је моја кућа, најбоље се осећам. Имала сам вишеструке повреде и контузију срца и плућа и двоструки прелом карлице и тртичну кост. Рука ми је била откинута, захваљујући доктору Марку Бумбашировићу ја имам руку, он је главни херој, заиста је био одговоран за све то. И даље је чувамо и опорављамо заједно – рекла је.

Лекар је у програму открио да је Деина рука већ у бољем стању него што је била рука Данила Икодиновића у том периоду после повреде.

– Деа се заинтересовала за овакве повреде, сада зна више од просечних људи. Радило се о тешкој повреди, сила је била огромна. Поред тога, она је вучена и гњечена, тако да је Бог био на нашој страни, као и струка, да Деа буде ту. Она се одлично осећа и све протиче боље од очекиваног. Свака повреда је била опасна по живот, плућа, дисајни органи, повреде карлице. Нога јој је била од кука до пете плава, изгубила је доста крви. Једна млада особа, посебно особа женског пола, страшан је хендикеп да је остала без руке – рекао је доктор Марко Бумбашировић.

Марко је објаснио да ниједна вештачка рука не може да се примакне правој руци.

– Она већ помера раме, очекујемо и лакат. Пуно влада незнање о томе, ради се о изузетно сложеној повреди. Она има неуротмезу, треба времена да се опорави – изјавио је он у „Националном дневнику“.

– Невероватно ми значи подршка коју добијам – рекла је Деа и нагласила да је чак успела да уједини две трибине, тј. навијаче Црвене Звезде и Партизана.

Подсетимо, Деа Ђурђевић је 7. фебруара доживела саобраћајну незоду испред КБЦ „Драгиша Мишовић“ када је изашла из свог аутомобила. Из супротног правца наишао је аутобус који због леда није могао да се заустави па је том приликом ударио у Деу и октинуо јој руку.

 

Извор: Блиц/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ