Идвајамо Свет

МЕДИЦИНСКА СЕСТРА ОБОЛЕЛА ОД РАКА НА САМРТИ ПРИЗНАЛА: Заменила сам 5.000 беба! Деца рођена у овом периоду треба да се тестирају!

Фото: Pixabay.com

Елизабет Мвева, бивша медицинска сестра која болује од рака, своје је грехе одлучила да окаје на болничком кревету.

Наиме, Мвева је признала како је из забаве у 12 година заменила око 5.000 беба док је радила у болници Тхе Университy Теацхинг Хоспитал у Замбији.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Имам рак и у терминалној сам фази и знам да ћу ускоро да умрем. Желим признати своје грехе пред богом и људима којима сам нанела штету. Немам више шта скривати, заменила сам око 5.000 беба – признала је Елизабет.

This woman by the name Elizabeth Mwewa from Zambia said from 1983 — 95 she swooped about 5000 babies just for fun when…

Posted by Mnumzane Nkomose on Friday, April 5, 2019

– Чинила сам то из забаве и неке навике. Знам да сам погрешила пред богом и својим Замбијцима. Нека ми опросте због свега што сам учинила тој недужној деци. Проузроковала сам и развод неколико парова који су након одласка на ДНК тест открили како деца нису њихова – рекла је.

– Многим сам мајкама проузроковала патњу тиме што су дојиле децу која нису била њихова. Не желим ићи у пакао због тога, заиста ми је жао – била је очајна.

Мвева је такође додала да се ради о деци рођеној између 1983. и 1995., стога их позива да се тестирају ако имало сумњају у своје порекло.

 

Извор: Индекс/Н.М.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ