Идвајамо Србија

ОГЛАСИО СЕ НАВИЈАЧ, КОЈЕГ ЈЕ ТУКАО КАЛИНИЋ: Ја сам изазвао тучу, доживео сам прекид филма и ударио га!

Далибор Крковић, навијач Црвене звезде са којим се Милан Калинић потукао уочи меча црвено-белих са Партизаном, огласио се поводом инцидента.

Крковић је признао да је иницирао тучу, чак је и стао у одбрану познатог глумца и водитеља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Искрено ми је жао због свега што се Милану Калинићу и мени дешава од немилог догађаја са вечитог дербија. Да могу да вратим време, другачије бих поступио. Тучу сам ја изазвао, јер сам због нервозе, великог притиска пред утакмицу, своје непромишљености напао Калинићевог друга. И могу само да признам да бих сигурно одреаговао исто као и Калинић да је неко ударио мог пријатеља. Неизрециво ми је жао док гледам ову хајку на њега, како га развлаче по медијима, јер је све пренаглашено и претерано – рекао је Крковић, који је навео да је поделио више од 100 улазница за ову утакмицу.

– Била је гужва, одједном су се сва места попунила. Около су седеле породице са децом, у тренутку нема ниједне слободне столице. Преплавио ме талас нервозе и доживео сам прекид филма. Ударио сам Марка. Не знам шта ми је било, никад тако нисам реаговао. После тога је Милан узвратио мени, а што је најгоре вероватно би већина нас урадила исто. Сада ми је највише криво што се све тако одиграло, што су мушки хормони, утакмица и нервоза, учинили своје, а нико од нас нији насилник – додао је.

Милан Калинић је у понедељак пре подне на телевизијском гостовању детаљно описао дешавања, додавши чак да је добио подршку кошаркаша Партизана Ђорђа Гагића.

Подсетимо, мајсторицу између Црвене звезде и Партизана у полуфиналу АБА лиге обележила је жестока туча познатог глумца Милана Калинића са једним навијачем црвено-белих.

Инцидент се догодио пред сам почетак вечитог дербија у дворани „Александар Николић“.

Милан Калинић је имао физички обрачун са навијачем Звезде, чији идентитет није познат, али очевидци кажу да редован на кошаркашким утакмицама црвено-белих. Наводно, навијач је седео на месту које је било резервисано за Калинића, па је због тога дошло до расправе, а затим и физичког обрачуна.

 

Извор: Курир спорт/Вечерње новости

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ