Идвајамо Србија

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ У СЛУЧАЈУ ХАПШЕЊА МАКРОА: Познате водитељке и старлете у каталозима, а међу муштеријама…

Фото: Pixabay.com

У лаптопу Михајла Максимовића пронађене табеле са именима свих клијената, међу којима има много познатих личности, али и списак старлета, стилисткиња, правница и манекенки које су клијентима пружале сексуалне услуге за новац

Шапчанин Михајло Максимовић, који је поново ухапшен због сумње да је елитне проститутке, међу којима су и неке познате личности, подводио богатим клијентима, поново је у центру пажње због списка муштерија који је пронађен у његовом рачунару!

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како извор Курира открива, Максимовић је ухапшен крајем фебруара у свом стану у Београду и тада су на списку од 300 клијената пронађена имена једног политичара који је годинама у власти, али и бившег кошаркаша који се обогатио током каријере у НБА.

Ухапшен и брат

– Ухапшен је и Максимовићев брат Душан М. Од њих су одузети мобилни телефони и два лаптопа у којима су нађене прецизне евиденције, уредне табеле, како о женама које су пружале услуге тако и о клијентима. У документима које су водили макрои наводе се и путовања, хотели у којима су се састајали, што донекле и није било изненађење за истражитеље, али је велики шок био списак имена клијената који су плаћали старлете, манекене, стилисткиње и друге познате даме. На дугој листи су и један добро познати политичар који је у власти већ дуже од деценије. Такође, на списку је и име кошаркаша који је завршио каријеру, али је и даље медијски активан – открива извор Курира упућен у истрагу.

Он наводи да, осим ове двојице, на списку муштерија има и криминалаца, фудбалера, пилота, али и плаћених убица.

Према његовим речима, за Максимовића је радило двадесетак девојака, међу којима су наводно и старлета Милица Живановић, познатија као Мими Оро, Прејбојева зечица Божана Вујиновић, као и ријалити учесница Наташа Шавија.

 

Извор: Курир

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ