Идвајамо Србија

ТРЕСУ СЕ ПЕВАЧИЦЕ, ВОДИТЕЉКЕ, СТАРЛЕТЕ, БИЗНИСМЕНИ, СПОРТИСТИ ДА ЋЕ БИТИ ОТКРИВЕНИ: Највећи макро у Србији поново ухапшен!

Шапчанин Михајло Максимовић који је од раније познат као највећи макро у региону, поново је ухапшен, а српски џет-сет опет страхује да ли ће подаци из његове „архиве“ изаћи у јавност и изазвати скандал!.

Како сазнајемо, Михајло је ухапшен недавно на Аеродрому Никола Тесла у Београду, а полиција је код њега пронашла лап-то, мобилне телефоне као и свеске, у којима је овај познати макро забележио имена девојака и жена које су пружале сексуалне услуге, али и њихових муштерија.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се испоставило, проститутке су углавном познате певачице и старлете, док су њихове услуге користили познати спортисти, бизнисмени и политичари.

Полиција је повела истрагу, и сама шокирана именима из Михајловог списка, а бројне познате личности сада у паници преко адвоката покушавају да спрече да њихова имена изађу у јавност.

Подсетимо Максимовић је у децембру 2014. године ухапшен у рутинској саобраћајној контроли, а полиција је недуго затим утврдила да се бавио организовањем елитне проституције и да је радио са седам проститутки, од којих је пет ухапшено. Тада су приведени Милица Живановић, познатија као Мими Оро, и Божана Вујиновић.

Тужилаштво и полиција су утврдили да је Максимовић радио са три сарадника, а осим манекенки, за њега су радиле и медицинске сестре, студенткиње, једна менаџерка хотела.

Максимовић је потом средином 2015. године склопио нагодбу са Првим основним тужилаштвом о признању кривице и суд га је осудио условно на десет месеци затвора, са роком провере од три године. Такође, Максимовић је пристао и да плати и новчану казну од 120.000 динара. Имена његових клијената су међутим тада остала тајна, а они чак тада нису ни позивани на саслушање.

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ