Идвајамо Србија

После стравичне несреће, Деа одлучила да уради нешто што ће јој променити ЖИВОТ из корена!

Фото: Инстаграм принтскрин

Дивићете јој се.

Деа Ђурђевић, водитељка „Новог јутра“ пре два месеца доживела је стравичну саобраћајну незгоду. Јуче је по први пут стала пред камере и проговорила о свом здравственом стању.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Највише ми је недостајала Пинкова енергија, енергија је сјајна и хвала што сте ме дочекали! Баш је било онако и лепо и дирљиво! Ово је моја кућа, овде се осећам најопуштеније, најзаштићеније и стварно, моја кућа – ту су ми пријатељи, ту сте ми ви – рекла је Деа, а потом открила како је сада.

– Прегурала сам то најтеже, сад је кренула рехабилитација, па сам отишла први пут у парк, у шетњу… Сада креће онај лакши део. Ок, боли, ту мало терапије и све остало, али могу да ходам, то је највећи успех! Имам своју руку… Ту је рука! Сад је топла, можемо да је померамо – објаснила је Деа, која је потом открила да су јој велику снагу дале многобројне поруке подршке.

Деа не пропушта „Ново јутро“ које тренутно без ње води Предраг Сарапа, којем ће се ускоро придружити.

– Видим, мало се опустио, али кад се будем вратила – чврста рука! Шалим се, супер је Сарапа, нема никаквих проблема, све иде својим током. Та празна столица ме чека и пуно ми је срце када то знам – признала је Деа, коју су питали да ли је размишљала о томе да све кроз шта је прошла предочи у књигу.

– Размишљала сам. То ми уопште није пало на памет док ми професор Бумбаширевић рекао: „Зашто ти нешто не би написала, да људи виде да може, да могу из свакаквих животних ситуација да се извуку позитивом и добрим односом са лекаром и најближим људима“, и онда сам рекла – што да не! Мислим, отом потом.. Полако – рекла је насмејана водитељка.

 

Извор: Ало.рс/И. М.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ