Идвајамо Регион

СВАКА ЧАСТ: Газда Козић је рекао раднику да изађе испред фирме, а о ономе што је уследило БРУЈИ ЦЕО РЕГИОН (ВИДЕО)

Фото: Фејсбук принтскрин

Власник фирме из Сарајева поклонио је „ауди А8“ аутомобил свом, како је рекао, најбољем раднику, у знак захвалности за сав посао који је овај обавио.

Мало је рећи да је овакав однос газде према запосленом одушевио цео регион, а највише затеченог Емраха, који ово очигледно није очекивао.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Šef poklonio AUDI-ja svom radniku! Ovo nije šala, i firma je iz Bosne i Hercegovine! 🇧🇦

Posted by CRNA Hronika BIH on Monday, April 8, 2019

– Једна фирма опстаје само са добрим тимом! Радник који сарађује и моје идеје спроводи у реалност заслужио је овај поклон. Овај гест је од срца, јер ја сам задужен да доведем инвеститоре у Босну и Херцеговину, да пренесем своје знање на моје људе. Некада има и добрих и лоших дана, али добри радници који верују у себе и вас јесу добитак који се новцем не може платити. Овај „ауди“ је поклон мом раднику Емраху, да му покажемо да је део нас и да има будућности у овој држави, да заједно можемо све да покренемо и окренемо – изјавио је Семир Козић, власник фирме, за Црну хронику.

Емрах Рого сада је поносни власник „ауди А8“.

Bromotion d.o.o poklon za uporan rad i pravog prijatelja

Posted by Semir Kozic on Monday, April 8, 2019

– Овај поклон превазилази материјалну вредност коју има, јер он је нешто за шта једноставно „хвала“ није довољно – изјавио је Емрах.

Он је додао да је више поносан на своју фирму, него на себе, јер је његов успех – тимски успрех.

– Ми смо релативно млада фирма коју је покренуо мој пре свега пријатељ, па онда шеф Семир, у нади да нам млади људи не одлазе из државе и да докажемо да је успех могућ. Ја сам први уз Семира стао за ту идеју, да пркосом и нашим инатом покажемо да смо у праву, да смо вредни и да можемо пронаћи успех – изјавио је Емрах.

 

Извор: Црна хроника БиХ

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ