Идвајамо Свет

ТРАМПОВА ОСВЕТА ХАРАДИНАЈУ: Пакујте се и ти и брат, па у Хаг! Поведите са собом и 100 ОВК терориста!

Фото: Јутјуб

Током априла ће чак 100 некадашњих припадника терористичке ОВК морати у Хаг, где ће дати исказе И добити статус осумњиченог или сведока.

Дипломатски извори наводе да ће више бити осумњичених, те да се ради о освети америчког председника Доналда Трампа Рамушу Харадинају због тврдоглавог одбијања да укине таксе на српску робу, пише Српски телеграф.

Фото: Јутјуб
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Албанци шурују са деловима ЦИА и тзв. дубоком државом у САД, чији је највећи циљ да се 2020. године у Белу кућу усели нови станар.

– Бахатост коју демонстрира Харадинај није случајна. Трамп је то дуго трпео, али сада је кап прелила чашу. Зато ће Харадинај и његово окружење бити ударени тамо где их највише боли – откривају дипломатски извори.

Специјални суд за злочине ОВК званичном Вашингтону послужиће као јако средство одмазде, али и полуга за дисциплиновање непослушних у Приштини. За сада, пред суд позивају људе који су током рата били у Харадинајевом окружењу, али веома брзо на ред би могли доћи и његов брат Даут и он. О томе, наводно, увелико пишу и албански медији.

 

Извор: srbijadanas.com/Српски телеграф

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ