loading...
Идвајамо Србија

УДАЛА СЕ ЗА ПЕВАЧА ЗА КОЈИМ СУ ЛУДЕЛЕ ДЕВОЈЧИЦЕ: Родила му 3 деце, а када видите каквим је луксузом ОКРУЖЕНА – ЗАНЕМЕЋЕТЕ (ФОТО)

Фото: Инстаграм принтскрин

Певач Предраг Јовановић, познатији као Пеђа Близанац, годинама је присутан на естрадној сцени, сарађује са многим звездама, али се о његовом приватном животу увек мало знало.

Пеђа Близанац годинама је у складном браку са супругом Аном,с којом троје деце.

Ана Јовановић поред породице и одгајања два сина и ћерке посвећена је и приватном бизнису.

Не воли да се експонира у јавности, па се готово никад не појављује са супругом на јавним догађајима, а велики део времена проводи на путовањима широм света.

View this post on Instagram

🎁GIVEAWAY🎁 Drage dame, iako sam najavila da ce svakog meseca u periodu od januara do juna na poklon biti 4 haljine, odlucila sam da do kraja aprila poklonim ukupno 20 HALJINA i radujem se tome! 💕🤩👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗 Da biste ucestvovale potrebno je 🎁da obelezite u komentaru 3 osobe i lajkujete ovu objavu 🎁da pratite @yoa_swimwear i mene 🎁da pratite @jalize.couture 🎁 da napisete koju od osam haljina zelite na poklon (haljinu broj 1,2,3,4,5,6,7 ili 8) ❤️ Mozete ucestvovati koliko puta zelite i iz koje god da ste drzave. 🌎🌎🌎Izvlacenje ce biti kao i uvek uzivo, kako bi svaka od vas bila sigurna da je igra postena. SREEEECNO!!! 🎁GIVEAWAY🎁 Dear ladies, although I announced that every month in the period January-April I will give away 4 dresses, I' ve decided to give away 20 dresses by the end of April and I can't wait it! 💕🤩👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗👗 In order to participate you should 🎁tag 3 persons and like this post 🎁follow me @anajovanovic1 🎁 follow @yoa_swimwear 🎁follow @jalize.couture and 🎁write in comments which of those 8 dresses you want (dress no. 1,2,3,4,5,6,7 or 8). You can participate as many times as you wish no matter which country you are from. Drawing the winner will as always be live, so that each of you can be sure that it' s a fair play. GOOD LUUUUUCK!!!

A post shared by ⭐️ Ana Jovanovic ⭐️ (@anajovanovic1) on

 

Извор: Курир.рс

Loading...
loading...