Идвајамо Србија

АУ ЖЕНО, ЗАР ВЕЋ У ПРВОЈ ЕМИСИЈИ?! Оља мислила да је искључен тон, па се избламирала најстрашније!

Пех одмах у првој емисији нове сезоне „Утиска недеље“.

Водитељка Оља Бећковић у недељу се после четири и по године вратила на мале екране угостивши у својој ауторској емисији „Утисак недеље“ лидера покрета Двери Бошка Обрадовића, политиколога Цвјетина Миливојевића и новинара Бошка Јакшића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Тема емисије били су рушилачки протести у којима учествује неколико хиљада људи предвођених Обрадовићем и његовим саборцима Драганом Ђиласом и Вуком Јеремићем који на улицама желе да сруше легитимно изабрану власт и изазову грађанске нереде прибегавајући насилним методама.

Обрадовић се током целе емисије правдао како није заговорник насиља, следбеник фашизма и Димитија Љотића, човека који је у време нацистичке окупације Србије помагао нацистима при извршењу многих ратних злочина, иако поступци лидера Двери говоре управо супротно.

Штета само што је Обрадовић то јако невешто радио, па је у једном тренутку изговорио да му се „лично свиђају неке ствари које је Димитрије Љотић писао у својим политичким говорима“.

Чак је и водитељка која има личне афинитете према Обрадовићу и која је у више наврата истакла да не мисли да је Бошко фашиста и мрзитељ жена, за шта га јавност оптужује, у једном од својих предлога за најјачи утисак пустила снимак у којем се јасно види како Обрадовић вређа новинарку телевизије Прва називајући је погрдним именима.

Гледаоци емисије, која је је наишла на слаб одзив с обзиром на госте, позивали су водитељку како би гласали за утисак недеље, али нису се баш лепо провели јер им је Бећковићева стално упадала у реченицу и прекидала их са њеним чувеним „Довиђења, лаку ноћ“.

Ипак, најгоре је прошао први гледалац који је инсистирао да му је најјачи утисак онај под редним бројем 22, какав не постоји. Несрећни човек је покушао неуспешно да алудира на нешто само њему познато и важно, али водитељка је инсистирала да јој наведе неки од 8 понуђених утисака и прекинула га по старом добром обичају.

Међутим, ту није био крај. Бећковићева је након завршетка овог позива пустила џингл са свим утисцима, кренула је лагана музикица, а она је наставила да олајава гледаоца, вероватно мислећи да је тонски искључена.

– Невероватно, шта он хоће? Да паметује, да буде шармантан, интелигентан? – запитала се водитељка која је вероватно грешком и даље била укључена у програм.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ