Идвајамо Србија

ЈОВАН ЈЕ ПРЕ ЧЕТИРИ САТА НАЈАВИО НА ФЕЈСУ ДА ЋЕ СЕ УБИТИ: Полиција га пронашла обешеног, промена фотографије кида душу!

Фото: Фејсбук принтскрин

Јован В. из околине Београда починио је самоубиство четири сата након што је своје намере о суициду најавио на друштвеној мрежи Фејсбук.

Из поруке, коју је обајвио на свом Фејсбук налогу, стиче се утисак да је самоубиство починио због распада породице – односно због тога што га је жена пре две године оставила и одвела децу, а он са тиме није могао да се помири.

– Пре две године,напустила ме је моја жена и одвела нашу децу. Остао сам сам. За те две године, покупао сам све што сам знао и умео, и преко закона,суда и полиције. Терала ме је у затвор два пута, али сам ја опет по изласку клецао и молио, доносио цвеће, слике, одлазио или у сузама или у пандурским колима… За било какву шансу, загрљај, разговор, за шансу да окајем грехе, да вратим породицу кући,да их загрлим. Да кренемо све из почетка, да нам деца буду на окупу. Да се борим и крварим за моју породицу. ДА МОЈА ДЕЦА НЕ ПРОЂУ ОНО ШТО САМ ЈА! Све сам покушао… нисам успео, и сада дођем из Немачке да бих опет покушао,и сазнам да је моја БУБИЦА, жена коју сам бирао до гроба, мајка моје деце особа важнија од било чега на свету, сазнам да је отишла другом човеку. Све је могло у животу, ал’ живот без моје породице НИКАДА. Нема ту другог брака, деце, чуда… један живот, једна породица. Објасни сада деци зашто им се отац убио. Кад погледас у ***** очи,видећеш мене! Дабогда заплакала сваки пут када **** казе ТАТА! Ја ни не знам како звучи њен глас када то каже. Иди, воли га, више него што си мене икада! Моли се Богу за мој опрост, јер ја твој никада нисам добио. Били сте ми све! Је*о живот кад останеш сам без своје породице. Коме да се вратим кући,себи? Сам себи ни не требам. Рекао сам ти да бих дао живот за тебе, бубице моја,животе мој! Ј*би га, знаш и сама…“Јовица каже,Јовица уради“… то су твоје реци…. ЗБОГОМ ПОРОДИЦО ИЗГУБЉЕНА, ЗБОГОМ ЉУБАВИ! БИЛА СИ МИ СВЕ – написао је Јован.

Јованови пијатељи су одмах позвали полицију чим су видели статус, међутим, како се сазнаје, било је прекасно.

У моменту када се опростио од породице и бивше супруге, Јован је променио и профилну фотографију и ставио слику са свадбе са бившом женом, као и насловну фотографију на којој су његове ћерке.

Наводно, у моменту када је полиција стигла давао је знаке живота, али и уз највеће напоре да му помогну, преминио је.

Пре четири дана, још један Фејсбук статус несрећног Јована је привукао велику пажњу.

„- Отац ми умре пред очима…
– Жена ме остави и одведе децу…
– Најбољи пријатељ ми се убије после телефонског разговора…
– Два пута завршим у затвору само због жеље да видим децу…
-ЈЕ ЛИ? А ШТА ТАЧНО МИСЛИТЕ ДА НЕ МОГУ ДА ПОДНЕСЕМ?“

 

Извор: Пинк.рс/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ