loading...
Idvajamo Srbija

JOVAN JE PRE ČETIRI SATA NAJAVIO NA FEJSU DA ĆE SE UBITI: Policija ga pronašla obešenog, promena fotografije kida dušu!

Foto: Fejsbuk printskrin
loading...

Jovan V. iz okoline Beograda počinio je samoubistvo četiri sata nakon što je svoje namere o suicidu najavio na društvenoj mreži Fejsbuk.

Iz poruke, koju je obajvio na svom Fejsbuk nalogu, stiče se utisak da je samoubistvo počinio zbog raspada porodice – odnosno zbog toga što ga je žena pre dve godine ostavila i odvela decu, a on sa time nije mogao da se pomiri.

– Pre dve godine,napustila me je moja žena i odvela našu decu. Ostao sam sam. Za te dve godine, pokupao sam sve što sam znao i umeo, i preko zakona,suda i policije. Terala me je u zatvor dva puta, ali sam ja opet po izlasku klecao i molio, donosio cveće, slike, odlazio ili u suzama ili u pandurskim kolima… Za bilo kakvu šansu, zagrljaj, razgovor, za šansu da okajem grehe, da vratim porodicu kući,da ih zagrlim. Da krenemo sve iz početka, da nam deca budu na okupu. Da se borim i krvarim za moju porodicu. DA MOJA DECA NE PROĐU ONO ŠTO SAM JA! Sve sam pokušao… nisam uspeo, i sada dođem iz Nemačke da bih opet pokušao,i saznam da je moja BUBICA, žena koju sam birao do groba, majka moje dece osoba važnija od bilo čega na svetu, saznam da je otišla drugom čoveku. Sve je moglo u životu, al’ život bez moje porodice NIKADA. Nema tu drugog braka, dece, čuda… jedan život, jedna porodica. Objasni sada deci zašto im se otac ubio. Kad pogledas u ***** oči,videćeš mene! Dabogda zaplakala svaki put kada **** kaze TATA! Ja ni ne znam kako zvuči njen glas kada to kaže. Idi, voli ga, više nego što si mene ikada! Moli se Bogu za moj oprost, jer ja tvoj nikada nisam dobio. Bili ste mi sve! Je*o život kad ostaneš sam bez svoje porodice. Kome da se vratim kući,sebi? Sam sebi ni ne trebam. Rekao sam ti da bih dao život za tebe, bubice moja,živote moj! J*bi ga, znaš i sama…”Jovica kaže,Jovica uradi”… to su tvoje reci…. ZBOGOM PORODICO IZGUBLJENA, ZBOGOM LJUBAVI! BILA SI MI SVE – napisao je Jovan.

Jovanovi pijatelji su odmah pozvali policiju čim su videli status, međutim, kako se saznaje, bilo je prekasno.

U momentu kada se oprostio od porodice i bivše supruge, Jovan je promenio i profilnu fotografiju i stavio sliku sa svadbe sa bivšom ženom, kao i naslovnu fotografiju na kojoj su njegove ćerke.

Navodno, u momentu kada je policija stigla davao je znake života, ali i uz najveće napore da mu pomognu, preminio je.

Pre četiri dana, još jedan Fejsbuk status nesrećnog Jovana je privukao veliku pažnju.

“- Otac mi umre pred očima…
– Žena me ostavi i odvede decu…
– Najbolji prijatelj mi se ubije posle telefonskog razgovora…
– Dva puta završim u zatvoru samo zbog želje da vidim decu…
-JE LI? A ŠTA TAČNO MISLITE DA NE MOGU DA PODNESEM?”

 

Izvor: Pink.rs/srbijadanas.com

Loading...
loading...
loading...