Идвајамо Србија

САЗНАЛА СЕ СТРАШНА ИСТИНА: Дечак (12) није скочио са терасе због видео игрица нити је оставио опроштајно писмо!

Фото: Pixabay

Јуче око поноћи догодила се трагедија у Нехруовој улици на Новом Београду, када је дечак (12) Василије Р. извршио самоубиство скоком са седмог спрата зграде у којој је живео са родитељима. Према непотврђеним информацијама, он је оставио опроштајно писмо на столу своје собе, а разлог због ког се одлучио на суицид, наводно је тај што му мајка није дозволила да игра видео-игрице. Ипак, његови рођаци негирају ово.

Стриц покојног Василија рекао је да наводи да је он оставио опроштајно писмо, нису истинити, као ни то да је на себе дигао руку због видео-игрица.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Ништа није истина, ово је велика породична трагедија. Василије није оставио никакво оптоштајно писмо, нити се убио због видео-игрица, дошао је кући из школе и само скочио кроз прозор – рекао је Василијев стриц.

– Његов отац је тешко болестан, имао је три тешке операције – додао је на крају.

Цео комшилук је у шоку и сви се питају „како се то њему догодило“.

– Био је најкултурније дете у згради, бавио се спортом, његови родитељи су се доселили пре 10 година у зграду и дали 5.000 евра да се обнове плочице у згради. Културни, образовани људи, само речи хвале имам за породицу – рекла је шокирана комшиница, којој су одмах кренуле сузе на очи.

– Он никад није прошао поред некога, а да се није јавио. Родитељи су се у неком тренутку развели, али су се помирили. Шта му је то требало сад? – додаје уплакана.

Каже да је ноћас чула буку и вику, чуо се лифт, полиција, али није ни претпоставила да се тако нешто десило. Да подсетимо, дечака су пронашле комшије испред зграде, а тело је у тим тренуцима још давало знаке живота. Екипа Хитне помоћи одмах је изашла на терен, али и поред напора лекара, дечак није успео да преживи.

 

Извор: Ало.рс/Телеграф/М. И.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ