Идвајамо Србија

ТРАГЕДИЈА: Дечак скочио са 25 МЕТАРА у смрт након свађе са другарицом и забране да игра игрице

Дванаестогодишњи дечак убио се ноћас мало после поноћи, скоком са седмог спрата зграде у којој је живео на Новом Београду. Дечак је себи одузео живот јер је, како је навео у опроштајном писму нађеном у његовој соби, наводно био све несрећнији, посвађао се са другарицом, а поред тога мајка му је забранила да игра видео-игрице.

Да ли је само због забране играња игрице дечак одузео себи живот, или је можда разлог самоубиства и неки други проблем, утврђује се.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Оно што је за сад познато је да је дечак, мало после поноћи скочио кроз прозор, са висине од 25 метара. Пао је травњак испред зграде и у моменту када су га комшије нашле, још је био жив.

Превезен је у болницу, али је, нажалост упркос напорима лекара, преминуо око пет сати. Тело дечака је послато на обдукцију да би се утврдио узрок смрти.

Комшиница видела дечака на земљи

– Мало после поноћи, чула сам нешто као мјаукање. Изашала сам, на терасу да запилим цигарету и када сам погледала доле, умало нисам пала у несвест. Лежало је дете – рекла је за „Блиц“ станарка ове вишеспратнице и додала да су комшије одмах позвале хитну помоћ и полицију.

Друга комшиница напомиње да није чула никава тресак, али да ју је пробудило шкрипа лифтова који су стално ишли горе-доле, што јој је указало да се нешто дешава у згради.

– Страшно је све то! Не могу да верујем. Он је био диван дечак, спортиста. Културан, као и цела породица – рекла је комшиница и почела да плаче.

Дечакови родитељи данас нису били у стану.

СОС телефон за помоћ особама које размишљају о самоубиству

Уколико вам је потребна помоћ, сваког дана можете позвати волонтере Центра „Срце“ од 17 до 23 часа на број телефона 0800-300-303 или им се обратите мејлом на вања@центарсрце.орг

Волонтери разговарају с људима који су усамљени, узнемирени, повређени, тужни, очајни, несигурни…

 

Извор: Ана Ж. Аџић/Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ