Идвајамо Србија

ЈОВАН СЕ ОБЕСИО ПОСЛЕ НАЈАВЕ НА ФЕЈСУ: Огласио се најбољи друг и открио ПОТРЕСНЕ ДЕТАЉЕ

Фото: Фејсбук принтскрин

Јован В. из околине Београда починио је самоубиство четири сата након што је своје намере о суициду најавио на друштвеној мрежи Фејсбук.

После Јовановог самоубиства огласио се и његов најбољи пријатељ, статусом на Фејсбуку.

– Били смо бато, прекључе заједно. Ниси ми рекао ништа а све си ми до сада говорио, звао да дођем код тебе, да будем са тобом… Причали смо сатима, данима… Много непроспаване ноћи причајући о свему, рекао си ми да ћеш се поправити и посветити деци… Ово ниси требао да урадиш, причали смо о свему… Бато мој, заувек ћеш бити ту… Воли те твој бата највише. Почивај у миру – написао је најбољи Јованов пријатељ на Фејсбуку.

Из поруке, коју је обајвио на свом Фејсбук налогу, стиче се утисак да је самоубиство починио због распада породице – односно због тога што га је жена пре две године оставила и одвела децу, а он са тиме није могао да се помири.

– Пре две године,напустила ме је моја жена и одвела нашу децу. Остао сам сам. За те две године, покупао сам све што сам знао и умео, и преко закона,суда и полиције. Терала ме је у затвор два пута, али сам ја опет по изласку клецао и молио, доносио цвеће, слике, одлазио или у сузама или у пандурским колима… За било какву шансу, загрљај, разговор, за шансу да окајем грехе, да вратим породицу кући,да их загрлим. Да кренемо све из почетка, да нам деца буду на окупу. Да се борим и крварим за моју породицу. ДА МОЈА ДЕЦА НЕ ПРОЂУ ОНО ШТО САМ ЈА! Све сам покушао… нисам успео, и сада дођем из Немачке да бих опет покушао,и сазнам да је моја БУБИЦА, жена коју сам бирао до гроба, мајка моје деце особа важнија од било чега на свету, сазнам да је отишла другом човеку. Све је могло у животу, ал’ живот без моје породице НИКАДА. Нема ту другог брака, деце, чуда… један живот, једна породица. Објасни сада деци зашто им се отац убио. Кад погледас у ***** очи,видећеш мене! Дабогда заплакала сваки пут када **** казе ТАТА! Ја ни не знам како звучи њен глас када то каже. Иди, воли га, више него што си мене икада! Моли се Богу за мој опрост, јер ја твој никада нисам добио. Били сте ми све! Је*о живот кад останеш сам без своје породице. Коме да се вратим кући,себи? Сам себи ни не требам. Рекао сам ти да бих дао живот за тебе, бубице моја,животе мој! Ј*би га, знаш и сама…”Јовица каже,Јовица уради”… то су твоје рећи…. ЗБОГОМ ПОРОДИЦО ИЗГУБЉЕНА, ЗБОГОМ ЉУБАВИ! БИЛА СИ МИ СВЕ – написао је Јован.

Јованови пијатељи су одмах позвали полицију чим су видели статус, међутим, како се сазнаје, било је прекасно.

У моменту када се опростио од породице и бивше супруге, Јован је променио и профилну фотографију и ставио слику са свадбе са бившом женом, као и насловну фотографију на којој су његове ћерке.

Наводно, у моменту када је полиција стигла давао је знаке живота, али и уз највеће напоре да му помогну, преминио је.

 

Извор: srbijadanas.com

Loading...