Идвајамо Србија

МИНИСТАР ВУЛИН ЗАПОЧИЊЕ ШТРАЈК ГЛАЂУ У ПЕТАК У 5 ДО 12: Придружују му се и посланици, а ево зашто…

Министар одбране Александар Вулин и заменик градоначелника Београда Горан Весић сутра тачно у 11.55 сати почињу штрајк глађу. Вулин ће штрајковати у Скупштини Србије, а Весић у Скупштини града. На тај корак одлучили су се због насиља које над Србијом проводе лидери Савеза за Србију Бошко Обрадовић, Драган Ђилас и Вук Јеремић.

Вулин ће о овој својој одлуци у наредним сатима обавестити своје најближе сараднике у министарству одбране, министре и премијерку Владе Србије, као и председника Србије Александра Вучића.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како такође сазнајемо, Вулин је одлучан у намери да штрајкује глађу све док Обрадовић, Ђилас и Јеремић не престану да спроводе насиље над већинском Србијом.

Штрајку глађу министра Вулина, према нашим сазнањима, током сутрашњег дана и у суботу, планира да се придружи тридесетак посланика владајуће већине.

Заменик градоначелника Београда Горан Весић најавио је да ће заједно са одборницима владајуће већине у Скупштини града, као и са изабраним функционерима СНС у градској управи сутра започети штрајк глађу како би се на једини разуман и цивилизован начин супротставили хулиганизму и насиљу које лидери за Србију недељама уназад спроводе у престоници Србије.

– Не видим други начин да се цивилизовано и разумно одупремо хулиганизму дела опозиције коју предводе Драган Ђилас, Бошко Обрадовић и Вук Јеремић, који ометају радове у центру Београда, уништавају имовину свих грађана и терају инвеститоре из нашег града, осим да започнемо штрајк глађу – поручио је Весић.

Према његовим речима, никада се у историји није догодило да управа града ради, модернизује и развија Београд, а да се опозиција томе противи рушећи и терајући инвеститоре.

– Јасно је да они то раде да би овој земљи било горе. Зато је наша одлука да започнемо штрајк глађу једини цивилизован начин на који ћемо показати да је њихово понашање недопустиво – закључио је Весић.

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ