Регион

„БРАЦО, СВЕ СЕ СРУШИЛО У СЕКУНДИ!“ Потресна порука сестре дечака који је настрадао

Фото: Pixabay

Породица, пријатељи, ученици Средњошколског центра “Неџад Ибришимовић” и Основне школе “Хашим Спахић” одали су почаст трагично настрадалом ученику, који је јуче у Илијашу код Сарајева погинуо услед струјног удара.

Говор његове сестре био је потресан.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Брацо отишао си прерано. Прерано си нас напустио. Тек ти је 16. година. Пишем ово писмо да на неки начин олакшам себи, иако га ти никада нећеш прочитати. Нисам имала прилику да ти кажем последње збогом..Све се десило изненада. Судбина је таква, против тога не можемо. Драги Бог те узео себи и никада нам те неће вратити. Шта да кажем, брацо? Запитам се чему ово све води? Зашто је баш тебе Бог узео себи? Зашто баш нама да се ово деси? Али… кажу да све има разлог- Небо је плакало тог 11. априла, плаче и данас… Били смо насмејани све док… Сузе су саме кренуле. Нисам ни покушавала да се борим с њима јер сам знала да су јаче од мене. Препустила сам се сузама и емоцијама. Брацо, ништа више није исто. Судбина је рекла да мораш поћи на неко боље место. Али, брацо, цео свет плаче за тобом… Све се срушило у тој једној секунди – наводи у опроштајној поруци, преноси Аваз.

– До јуче смо те виђали по ходницима школе. Свима је тешко, није то мала ствар. Само када помислиш на његову породицу, на њихову изненадну и претешку бол. Брацо, памтимо те по томе што си увек био позитиван и поштен дечак. Памтимо те по твојим свакодневним шалама које су нас увек насмејавале. Памтимо те по томе што си увек био ту уз нас и у добрим и у лошим тренутцима. Памтимо те као јако доброг пријатеља, брата, ученика… човека. Иако си нестао телом и душом, заувек остајеш у нашим срцима као сећање на храброг и паметног момка. Брацо, на бољем си месту… Срешћемо ћемо се једног дана и обећавам ти да ћу ти испричати све што се издешавало од како ниси овде. Обећавам, брацо. Знај да смо те волели и да ћемо те заувек волети – написала је сестра у опроштајној поруци.

 

Извор: Аваз

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ