Идвајамо Свет

ДЕДА (73) СИЛОВАО УНУКУ (5)! Годинама је то радио док није затруднела, а онда почиње још већи хорор! (ФОТО)

Фото: Pixabay.com

„Након што је завршио рекао ми је да више нећу бити трудна, а онда ме је оставио да крварим на поду“

Шарлоту Вејд (22) из града Бери у Велсу сексуално је злостављао Рејмонд Хоџс (73), отац њеног очуха, када је имала само пет година.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Међутим, највећи злочин доживела је када је остала трудна, а њен силоватељ тада извршио импровизовани абортус у кућној варијанти.

Хоџс је живео у Саутенду на мору, али је долазио сваког месеца на пар недеља у кућу где је живела са родитељима. Манијак јој је прво стално доносио чоколаде а онда је 2002. године питао да ли зна да се љуби. Када му је одговорила да не зна, он је пољубио и рекао да је то њихова тајна.

Већ наредне године Хоџис се преселио у Бери, а онда почиње пакао за ову девојку. Она је испричала да је сваки викенд проводила код њега и да је терао да је додирује по гениталијама, а да је он додиривао њене.

„Претио је да ће ми повредити браћу ако проговорим о ономе што ми ради. Била сам очајна у жељи да их заштитим, због чега сам ћутала. Годину дана касније, када сам имала седам година, одвео ме је у свој стан, гурнуо на под дневне собе и силовао ме је. Бол је био неподношљив, а он ми је рекао да одрасли људи то раде. Након тога, купио ми је слаткише у продавници као да се ништа није догодило. Осећала сам се као у замци“, испричала је девојка.

Међутим, манијаку то није било довољно па је почео и да снима силовања, а ако би га одбила брутално би је претукао па чак и шутирао у стомак, а једном и испекао руку на врелом чајнику.

„Осећала сам да ћу умрети од болова“

Најгора ствар десила јој се 2009. године када је имала 12 година. Како је испричала, менструација јој је каснила па је натерао да уради тест на трудноћу, али јој није дао да види резултате. Хоџис је довео свог пријатеља, бацили се девојку на под а онда јој обавили абортус у кућним условима.

„Осећала сам да ћу умрети од болова. Након што је завршио рекао ми је да више нећу бити трудна, а онда ме је оставио да крварим на поду“, испричала је Шарлота, додајући да ју је након тога редовно силовао сваког викенда у наредне две године.

Тек када се њена мајка посвађала са манијаком, силовања су престала. Али су оставила трајне последице на девојку, која је пробала чак и да се убије више пута. Пријавила га је 2016. године, након чега су га оптужили по чак 24 тачке. Након две недеље, био је осуђен по свим тачкама и добио је 25 година затвора.

 

Извор: Курир/Ало.рс/М.Ж.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ