Идвајамо Србија

ДАРКО НАСТАВЉА ЛЕЧЕЊЕ У ЗАТВОРУ!? Због ВЕЛИКОГ броја прекршаја Лазић МОРА ОДГОВАРАТИ КРИВИЧНО!?

Ево шта он каже!

Певач Дарко Лазић ће након изрицања пресуде наводно ићи у затвор и то због прекршаја које је направио у предходних годину дана. Последњи и најфаталнији догодио се 23. октобра, када је подсећамо певач доживео тешку саобраћајну несрећу од које се још опоравља.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Саобраћајну несрећу је подсећамо доживео у близини родног Брестача кад је против њега подигнута прекршајна пријава. Он је том приликом возио 150 на сат, а Лазић и сам каже да не бежи од одговорности.

– Као што сам рекао, како суд одлучи тако ће и бити. Ако се установи да сам крив за своју кривицу ћу и одговарати. Ја не бежим од закона, он је исти за све. Када суд одлучи колика је новчана казна, ја ћу платити, плус све остало шта буде требало. Знам да се неће завршити све на новчаној казни, биће ту још нечега, али ја ћу све испоштовати – био је искрен Лазић.

Дарку је раније одузимана дозвола има пријаве за непрописно паркирање, вожење нерегистрованог возила и пребрзу вожњу, а због тога што има толико прекршајних пријава постоји могућност да ће му бити преиначене у кривичну.

Он је када је дошло до саобраћајке, возио мимо ограничења брзине, без возачке дозволе, а треба узети у обзир да у његовом случају не постоји могућност споразумног признања кривице јер има више од две прекршајне пријаве.

Према речима професора Милана Вујановића са Саобраћајног факултета Дарко Лазић мора бити процесуиран и осуђен.

– Он је јавна личност и његови поступци имају тежину. Возио је без дозволе у алкохолисаном стању, изазвао саобраћајну несрећу. И у затвору постоји болница, па тамо може да настави лечење – рекао је професор.

 

Извор: Српски телеграф/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ