Идвајамо Регион

ДРАМА У ПОРОДИЦИ: Отац заробио двоје деце од четири и 11 година! Треће дете позвало полицију, 30 полицајаца опколило стан

Фото: Pixabay.com

Комшије рекле све што знају

Хрватска полиција је у вечерњим сатима у Каштел Лукшићу добила пријаву о случају породичног насиља, а по изласку на лице места затекли су оца с двоје деце који је претио плинском боцом. После вишечасовне драме, ситуација је решена након што је око четири сата ујутро полиција упала у стан и спречила оца да оствари претње.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Полицијски службеници затражили су од мушкарца чим су стигли да их пусти у стан, али је он то одбио и наставио да прети. Полиција је започела телефонске преговоре, а у помоћ су позвани и специјалци.

Зграда је евакуисана, а на терен су уз полицију изашли ватрогасци и Хитна помоћ, пише 24 сата.хр.

Како Слободна сазнаје он је одбијао контакт, али је деци која су с њим дозвољавао разговор са службеним особама. С њим су у стану била су његова деца од четири и 11 година. Треће дете није било у стану, оно је звало полицију.

Слободна Далмација додаје како полиција покушава да телефонски преговара с мушкарцем, али да до поноћи није успостављен контакт, тако да до тада нису били познати његови захтеви.

Око један сат иза поноћи, 30-ак полицајаца који су окружили зграду и даље су држали ствар под контролом. Полиција је тада већ била у телефонским преговорима с мушкарцем, а око четири сата ујутро полиција је упала у стан и извела децу.

Према причама комшија, цела драма се догодила због несређених породичних односа.

 

Извор: 24 сата.хр/ Ало.ра/ Б. П.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ