Идвајамо Србија

ОТКРИВЕН РАЗЛОГ ЗАШТО ЈЕ ЂОРЂЕ БРУТАЛНО ПРЕБИО ИВАНУ?! Шокантна позадина језивог злостављања у Новом Саду

Фото: Фејсбук принтскрин

Нове информације

Ђорђе Лацковић је ухапшен 12. марта након што је своју девојку Ивану брутално претукао у у изнајмљеном стану у Новом Саду у којем су заједно живели. Тужилаштво је после салушања против њега поднело кривичну пријаву због насиља у породици, а Основни суд у Новом Саду му је одредио притвор од месец дана.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Како се сумња, Ђорђе је Ивану претукао јер је она наводно дуговала 400 евра једном младићу!

Како каже извор, тај младић је позвао Ђорђа и казао му да он мора да му врати Иванин дуг. Тако, како се сумња, младић је наводно запретио Ђорђу да ће ако не добије паре да објави некакав компромитујући снимак за који никада није утврђено ни да постоји.

Како се сумња, Лацковић је онда због љубоморе мотком претукао Ивану, пробио јој плућно крило, исекао је ножем по лицу и бутинама, па јој пеглом испекао руке и врат.

Иванин брат Иван Филиповић из Бановог Поља код Богатића казао је да је чуо приче да је његова сестра дуговала неки новац, али да он не верује у то.

– Чујем разне приче по селу, али ја и моја породица не придајемо важност томе, све су то глупости. Важно је једино да се она опоравља, само понекад има болове око ребара. Потиштена је и избегава да прича о томе дану.

Иванин отац Драган Филиповићказао је да нико из његове породице није разговарао са тужиоцем. О евентуалном покретању приватне тужбе против Лацковица одлучиће сама Ивана.

 

Извор: Информер/Srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ