Идвајамо Србија

МИРА МАРКОВИЋ НЕЋЕ БИТИ САХРАЊЕНА НА ГРОБЉУ!? Имала је само једну жељу, да почива испод ОВЕ ЛИПЕ, када видите зашто расплакаћете се!

Фото: Јутјуб

Супруга некадашњег председника СРЈ Слободана Милошевића Мирјана Марковић пожелела је да буде сахрањена поред свог животног сапутника, тврде извори који су наводно блиски Марковићевој.

Према њиховим тврдњама Марковићева је наводно пожелела да се врати у Србију како би у кући у Пожаревцу провела последње дане живота. Жели да буде сахрањена испод липе, поред њеног Слободана

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Мирјана Марковић је последњих година имала озбиљне срчане проблеме, а приче о њеном повратку у Србију поново су актуелизоване последњих месеци.

Подсетимо, удовица Слободана Милошевића напустила је Србију 2003. године и отишла у Русију где је добила статус избеглице.

Када је Министарство правде Републике Србије тражило њену екстрадицију, захтев је одбијен уз образложење да томе не подлежу избеглице иако је на Интерполовој потерници.

У међувремену, Апелациони суд у Београду укинуо је првостепену пресуду којом је у јуну прошле године на годину дана затвора била осуђена поводом оптужби да је 2000. године утицала на Владину комисију за незаконито додели државни стан дадиљи њеног унука.

 

Извор: Ало/Д.К.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ