Идвајамо Србија

ОПАСАН, МОЋАН, ЦРН И МАРКАНТАН – СУШТА СУПРОТНОСТ СЛОБИ: Он је био љубавник Мире Марковић?! (ФОТО)

Љубав Слободана Милошевића и Мире Марковић родила се још у њиховим гимназијским данима и трајала до самог краја, али изгледа да није све било тако идилично и да је она била неверна.

За Миру и Слобу сви су деценијама веровали да су се безрезервно волели, и то до те мере да је њихова љубав залазила у домен патологије, па су заслуге за свеопшти суноврат деведесетих неретко приписиване управо Мири.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Ипак, крајем деведестих јавиле су се и спекулације да је Мира има љубавника!

И да је у питању њен дугогодишњи сарадник и страначки колега, Зоран Тодоровић звани Кундак. Опасан, моћан, црн и маркантан – био је потпуна супротност, што по изгледу, што по карактеру, од њеног Слобе!

Na današnji dan '97. ubijen je generalni sekretar JUL-a, Zoran Todorović Kundak. Njega je ubio mladić visok oko 170 cm…

Posted by Legende devedesetih on Monday, October 24, 2016

Зоран Тодоровић звани Кундак, Мирин најбољи пријатељ, убијен је ’97. године испред зграде Беопетрола.

Убиство се догодило у време када је Мира због промоције књиге била у Индијиа мира је Мира песнички, како јој и доликује, послала опроштајно писмо које је прочитано на Кундаковој сахрани:

Драги Зоране, никада нисам била даље од тебе и никад ти нисам била ближе. С југа Индије, из Мадраса, нисам у стању да дођем данас у Београд и да се с тобом поздравим последњи пут – ја, која сам пуних 15 година твоја најбоља другарица. Али ти шаљем поруке преко свих ових планина и мора – ја се с тобом никада нећу растати”, стајало је у Мирином писму, које је на крају потписано са “Твоја Мира”.

 

Извор: Курир.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ