Идвајамо Србија

Позната модна креаторка набацивала клијенте макроу Михајлу! Шок откриће, ево како су пословали

Фото: Pixabay.com

Позната модна креаторка из Београда набацивала је клијенте за ВИП проституцију.

Ова дизајнерка је сарађивала са ухапшеним српским краљем елитне проституције Михајлом Максимовићем, који је имао разгранату мрежу сарадника…

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

– Постојали су стални клијенти, клијенти по препоруци сталних клијената и посредници. Када су у питању посредници ствари су функционисале на следећи начин: посредник позове Михајла, наручи девојке и каже му када и где да их пошаље – објашњава саговорник и додаје да међу тим посредницима била и старија модна креаторка која је цењена у свету моде и која је скоро три деценије у модном бизнису.

– Она има свој познати бренд. Креаторка је захваљући свом послу стекла бројне контакте међу утицајним људима и људима из шоу-бизниса, али и међу девојкама – каже извор и додаје:

– Управо она је спојила Максимовића са неким моћним људма из света бизниса и политике, с једне стране, а с друге, му је помагала да пронађе атрактивне девојке које би задовољиле укусе клијената који су спремни доста да плате. Осим у земљи, она има одличне контакте и у иностранству – открива извор.

Позната креаорка је повезивала манекенке са Михајлом, а препоручивала их је и имућним познаницима. Михајло је свој „бзинис“ довео до перфекцие. Осим што је водио уредну евиденци ју о свакој девојци, о сваком клијенту и заради, јако је држао и до самих девојака. Оне су имале редовне лекарске прегледе, ишле су код психолога, али и на тренинге.

 

Извор: Курир/Ало.рс

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ