Идвајамо Србија

ГОЦА ТУЖИЛА БИВШЕГ МУЖА: Тражи баснословну суму новца за повреду угледа и части!

Гоца Тржан нашла се на суду са бившим мужем Иваном Маринковићем, а он је изнео детаље њиховог сусрета.

Наиме, Раша, Гоцин садашњи муж и певачица тужили су Ивана за повреду угледа и части, јер је рекао да је Раша хомосексуалац и да због тога не може са њом имати децу.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Њих двоје траже да им Иван платим одштету од 300.000 динара, а Маринковић коментарише како то није била његова изјава.

„А ја сам само казао „индијанац“ и да не може да има децу, као и да живи у мом стану. Спремићу и ја десет тужби, па да се наредних 15 година спрдам на суду“, открио је Иван. Маринковић је у наставку додао да се све време смејао у судници јер су њих двоје, према његовим речима покушавали да направе жртве од себе.

„Одвалили су како су увреде које сам изнео на Рашин рачун утицале на његов посао. Он је испричао да је због мене добио отказ у једној пољопривредној фирми. Затим је објаснио да са Гоцом нема наследнике јер има слабо покретљиве сперматозоиде, као и да планирају вештачку оплодњу. Откако су Гоца и он заједно, причају да ће да усвоје дете. Страшно је да изјавиш тако нешто и да то никад не урадиш“, наставио је Иван да износи детаље судског процеса.

Иван је испричао и како бивша жена није желела да му се обрати.

„Док смо били у ходнику, питао сам Гоцу како је наша ћерка Лена. На то ми је одговорила: „Мене питаш?“. Видео сам да се прави луда, па сам истом мером узвратио: „Ма јок, адвоката“, испричао је Иван.

Извор: Курир.рс/Информер

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ