Идвајамо Србија

ХАРАДИНАЈ У ПАНИЦИ! СРБИ ЋЕ УШЕТАТИ НА ПРАЗНО КОСОВО И УХАПСИТИ ГА?! Откривено шта се крије иза такси…

Европски комесар за преговоре о приступању Јоханес Хан је током разговора са председником привремених косовски институција Хашимом Тачијем позвао Приштину да суспендује контрапродуктивне тарифе, а сада је и познат разлог због којег влада у Приштини, упорно одбија да их укине.

Европски комесар за преговоре о приступању Јоханес Хан је током разговора са председником привремених косовски институција Хашимом Тачијем позвао Приштину да суспендује контрапродуктивне тарифе.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

”Понављам позицију ЕУ да је контрапродуктивне тарифе морају бар бити суспендоване”, написао је Хан на свом Твитер налогу.

После састанка са Хашимом Тачијем европски комесар је на свом Твитер налогу написао и да је ”важно да се дијалог Србије и Косова настави брзо”.

Хан је оценио да је то у интересу ”стабилности и напретка ширег региона”.

У кабинету европског комесара за Тањуг су потврдили да је Хан са Тачијем разговарао о таксама, неопходности наставка дијалога Београда и Приштине, али и укупном евроинтеграционом процесу Косова.

Визна либерализација, дијалог и политика проширења биле су теме састанка председника Европског савета Доналда Туска и Рамуша Харадинаја, потврђено је Тањугу из Савета.

Међутим, уколико би ЕУ дала визе грађанима лажне државе Косово, према првим информацијама, скоро милион Албанаца би отишло од из јужне српске покрајине.

 

Извор: Д.Н./Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ