Идвајамо Србија

МИЛОЈКО ЈАВНО РАСКРИНКАО ДРАГУ ПРЕД ЦЕЛОМ СРБИЈОМ: Милијана је се бавила…

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Милијана Богдановић, према речима њеног 53 годие старијег вереника, морала је да се бави проституцијом због лоше финансијске ситуације. Усред виле „Парова“, бивши хармоникаш ју је „откуцао“, а она је на то скочила као опарена!

„Ви не знате кроз шта је све Милијана у животу прошла… Морала је да се је*е за новац“, пренео је Ало његове речи, након којих је Милијана скочила па бурно одреаговала: „Шта то причаш? Ти ниси нормалан! Почећу да те мрзим!“ викала је на њега.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Хаос је заправо настао онда када се у програм уживо укључила Милијанина мајка Слађана, па се јавно одрекла ћерке и нагласила да више неће да је подржава.

„Нека престане да лаже да нисмо бринули о њој. Куповали смо јој патике од 24. 000 динара. Увек је имала велике прохтеве, уцењивала нас“, у даху је испричала мајка лепотице из Пилатовића, а затим додала да је њена ћерка луда ако мисли да Милојко има новца:

„Он је, бре, све оставио деци, нема ништа! Девојке које се као Милијана баве тим послом и водају маторе имају ауто и стан, а њу нема пас за шта да уједе!“

Све ово потврдила је Милијанина тетка Светлана, која је ушла у „Парове“ на родитељски састанак не би ли раскринкала сестричину.

„Цео живот психички малтретира родитеље! Још од 14. године јури маторце. Због тога је била код психијатра, али се и њему удварала. Рекао јој је да нема помоћи! Не би ме чудило да је овде видим на гомили са шесторицом!“

Светлана се потом обратила будућем зету, кога је назвала болесником:

„Милојко, несрећниће, немаш ти пара за њу. Она има велике апетите. Не се*и да је волиш, користиш је због популарности“, оштра је била она.

„Упоредо је била са обојицом. То је болест“, додала је Светлана на шта је Богдановићева потрврдно климнула главом и правдала се.

„То није била веза, већ комбинација.“

За све што чини, пак, Милијана је окривила оца.

„Отац ме је психички и физички малтретирао. Тукао је маму и баку. Колико пута нисам отишла у школу јер је целу ноћ био хаос. Долазио је кући пијан и крвав због кафанских туча. Са 15 година ме избацио из куће. Сналазила сам се како умем и знам“, рекла је Милијана.

Извор: Курир.рс/Блиц

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ