Идвајамо Србија

СКАНДАЛ У УТИСКУ НЕДЕЉЕ! Како је могуће да неко није прекинуо емисију?! Сергеј је напао водитељку и изговорио неопевану грозоту!

Трифуновић је све време урлао у студију, псовао и неартикулисано млатарао рукама.

Председник Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић гостовао је синоћ у емисији „Утисак недеље“ где је отишао да се извињава Мађарима због изјаве о „насељавању Сиријаца и Мађара у Србију“ на протесту „Један од пет милиона“ у Београду.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Трифуновић се правдао речима да је то био лапсус, мада му силно правдање нешто и није баш ишло од руке с обзиром да је све време урлао у студију, псовао и неартикулисано млатарао рукама.

Изражавао се жаргонским, уличним речником који нимало не приличи човеку који се бави јавним послом, а у једном тренутку је напао водитељку Ољу Бећковић рекавши јој отворено да лаже како није била на суботњем протесту.

Ипак, најнепријатнији моменат је био онај када му је доцент на Факултету политичких наука Бобан Стојановиц сугерисао да мора да поведе рачуна о понашању, замеривши му да је протесту пио пиво.

Сергеј је након тога без икаквог пардона, стида и срама испричао како му је на протесту пришао неки младић и рекао му:

„Сергеј, учланио сам се у ПСГ због оног твог „пуши ку*ац“!, опсовао је Трифуновић у програму уживо не трепнувши иако су засигурно сви гледаоци били шокирани тиме што неко користи овако непримерене изразе у емисији која се емитује недељом у ударном термину.

 

Извор: Ало

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ