Идвајамо Свет

АУТОМОБИЛ НИЈЕ ХТЕО ДА УПАЛИ: Мајка је на кратко оставила сина (4) и ћерку (6) у колима, минут касније девојчица је БИЛА МРТВА!

Фото: Pixabay.com

Тешка трагедија погодила је једну породицу када је њиихов четорогодишњи син случајно упуцао њихову шестогодишњу ћерку у главу.

Дечак стар четри године из Џорџије, случајно је пронашао очев пиштољ који се налазио у аутомобилу и том приликом је упуцао своју сестру, Мили Дру Кели (6) на паркингу испред породичне куће у Даласу. Како се наводи, њих двоје су се налазили сами у аутомобилу, док је мајка изашла да провери зашто аутомобил неће да упали.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Из полиције су саопштили да је до трагедије дошло када се породица спремала да крене на утакмицу мале лиге бејзбола у којој је наступао четворогодишњак. Иако је после пуцња мајка брзо превезла девојчицу у болницу њој није било спаса, пошто јој је брат испалио метак директно у главу, са десне стране.

Канцеларија шерифа округа у којем породица живи саопштила је да неће подизати оптужницу.

– То је веома тешка и тужна ситуација. На основу свих доказа и читаве ситуације, сматрамо да нема потребе да подижемо оптужницу у овом случају – рекла је Алисон Хенсон, поручник.

Породица је после трагичне смрти своје ћерке одлучила да њене органе донира, а у њихово име је организована и кампања за прикупљање новчаних средстава на сајту “Го фаунд ми”.

– Мили Дру је подарила живот данас тако што је донирала органе, и на тај начин је показала своју љубав према Исусу, којег је волела целим својим бићем и свиме што има – стајало је уопису организатора прикупљања донација.

 

Извор: Д.К./Њујорк пост

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ