Идвајамо Србија

МИЛИЈАНА ПОКУШАЛА САМОУБИСТВО?! Шок свих ШОКОВА – Главом разбила прозор, хтела да ИСЕЧЕ ВЕНЕ! А Милојко…

Фото: Принтскрин dailymotion.com

Неверица!

Милијана Богдановић је преко ноћи постала једна од најкоментарисанијих учесница ријалитија, а све због везе са 53 године старијим изабраником Милојком Божићем.

Фото: Фејсбук принтскрин
Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Сада се огласио њен први дечко Дуле, о ком је такође досад било говора у медијима.

– Све лаже! Била је у вези са нас тројицом истовремено. Гледала је само ко колико пара има, ко какву кућу поседује и имање, а ко јој да највише, код њега је остајала! Ја сам је се једва решио! – рекао је он, па наставио:

– Сто пута сам је терао од куће, као ђавола да сам примио! Нисам могао да је се решим. Није знала како да остане са мном, па је два пута покушала да се убије. Први пут је попила 14 таблета, да нисам био код куће стварно је могла да страда! Одвезао сам је у хитну где су јој испрали желудац и остала је на одељењу неколико дана. Након што смо је вратили кући била је мирна неко време, док опет нисам рекао да мора да се врати кући, па је онда покушала да пресече вене! – наставио је исповест Дуле.

– Докази постоје црно на бело и медицински папири, а и ожиљци на њеним рукама! Када сам је истерао из куће, главом је разбила прозор! Претила је да ће да пријави полицији да сам је претукао, а нон-стоп је паре тражила од мене! Тврдим да је слагала за силовање све. Добар сам са човеком који је оптужен за силовање, од њега је такође тражила паре и говорила да ће рећи његовој жени да је био са њом. Када више није хтео да јој даје паре, онда га ја пријавила да ју је силовао. Он се није оглашавао јер је радио са аутомобилима на црно, па није хтео да улази у још већи проблем, али знам човека! Заклео ми се у рођену децу да је никад силовао није – закључио је он причу шокантним оптужбама на рачун Богдановићеве.

 

Извор: Скандал/srbijadanas.com

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ