Идвајамо Спорт

НЕВИЂЕНА ТРАГЕДИЈА! Реакција Звездиног тренера на вест да се обесио играч кога је тренирао ТЕРА НА ПЛАЧ! (ВИДЕО)

Фото: Јутјуб mdrobnjak

Он се присетио и последњег сусрета њих двојице

Незапамћена трагедија догодила се у српском фудбалу. Некадашњи фудбалер Црвене звезде, Милош Дробњак, извршио је самоубиство у 41. години живота. Дробњак је у понедељак окончао свој живот обесивши се, а његово тело је пронађено у уторак у Угриновцима.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Вест о самоубиство човека који је био члан једне од најталентованијих генерација Звезде са Станковићем, Огњеновићем и Друлићем, шокирала је све који су га познавали.

Фото: Фејсбук принтскрин

А један од оних који га је знао најбоље јесте и легендарни тренер млађих категорија на Маракани, Тома Милићевић, који је створио бројне асове, а радио је и са генерацијом играча којој је припадао Милош Дробњак.

– Јао, јао, мајко божија – узвикнуо је Милићевић коме је „Блиц“ јавио стравичне вести.

– Био је један од најталентованијих и најперспективнијих фудбалера. Имао је страшне предиспозиције, све оно што захтева модерни фудбал, чак и у оно време. Имао је брзину, снагу, памет. Могао је да игра на сваком месту у одбрани и у везном реду, био је заиста поливалентан – присетио се Милићевић момка кога је учио фудбалу.

Како каже, Дробњак је био врло темпераментан и то му је нашкодило у каријери, али је био особа коју су сви волели.

– Био је страшно темпераментан. Ја бих га кориговао, али сам отишао у Кувајт. Био је стравичан потенцијал. Али, такав какав је. Много су га волели, био је социјалан, знао је да направи атмосферу у свлачионици. Много сам рада уложио у њега, био је стасит, висок, елегантан, прави прототип модерног играча.

Он се присетио и последњег сусрета њих двојице.

– Задњи пут сам га видео пре две године, када је дошао на стадион, а и тада сам осетио да није све у реду. Сели смо испричали се, евоцирали успомене. Имао је страшан потенцијал, али је кренуо странпутицом – завршио је са тугом у гласу Милићевић.

Претпоставља се да је Дробњак извршио самоубиство због великих финансијских проблема у којима је био, пошто је последњих година новац трошио на лечење супруге која се тешко разболела и са којом се заједно борио за њен живот.

 

Извор: Еспресо/В.Ж./Србија јавља

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ