Идвајамо Србија

НИКОЛА РОКВИЋ ЗАПАЛИО ДРУШТВЕНЕ МРЕЖЕ КОМЕНТАРОМ О ПОЖАРУ У НОТР ДАМУ: Гореле су и наше цркве!

Његове речи су направиле „лом“ на интернету!

Париска катедрала Нотр Дам коју је синоћ захватио велики пожар, услед чега се урушио врх тог монументалног здања.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Цео свет веома је тужан због овог догађаја, а многе познате личности огласиле су се на друштвеним мрежама и изразиле тугу.

Неки од њих су Никола Роквић, Дара Бубамара, Ана Севић, Бошко Јаковљевић и други. Велику пажњу привукао је пост Николе Роквића.

„Прави хришћанин, прави православац, прави Србин се никада не радује туђој несрећи! Изгорела је хришћанска светиња! Иста она која је 1389. године својим звонима огласила велику српску жртву на Косову…Велика већина тугује због великог губитка… Гореле су и наше цркве, добро знамо какав је то осећај… Будимо људи“, написао је Никола у опису фотографије на којима видимо катедралу у пламену.

„Зашто су у овој земљи, кад год се деси нека светска катастрофа увек први коментари типа „тако им и треба, нас нико није залио“, „Остала сам шокирана колико се неки људи радују несрећи“, „Бравоооо Николаа… Будимо људи и помолимо се јер ово је исто Хришћанска светиња… велика светиња… Молимо се… Има нас који се не радујемо…“, само су неки од коментара који су се нашли испод фотографије.

 

Извор: Ало.рс/А.К.

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ