Идвајамо Србија

ПАЛМА ДАО ОДЛИЧАН ПРЕДЛОГ: Посланици који не долазе на посао да не примају плате, а тај новац дати породицама са троје и више деце!

Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је после састанка шефова посланичких група у Скупштини Србије са Мајом Гојковићи да је ово био уобичајени састанак по Пословнику, који је предвиђен када дође до неког проблема у раду парламента

– Опозиција није дошла, упутили су захтеве без адресе и оног који треба да их приме. Унапред су рекли да неће разговарати са председником и председницом Парламента, а где хоћете да разговарате – на улици? – истакао је Марковић.

Региструјте се на првој српској друштвеној мрежи Србсбук

Додао је да још није касно том делу опозиције да разговара у парламенту и замолио их да се током протеста ништа не ломи на улици и да кажу који је њихов програм.

– Само чујемо блокада медија, мрзимо Вучића и видимо уништавање на улици – каже Марковић и додао да протести утичу на то да се успори долазак страних инвеститора у Србију, којима је поручио да је Србија стабилна и да динар у последњих неколико година никада није био сигурнији.

Навео је да је говорио да је потребно донети одлуку да они који су на сталном раду у парламенту, а не долазе на посао, не треба да примају плате.

– Да ли може радник да не иде на посао у неку фабрику, а да прима плату, да ли може лекар да не иде у болницу, а да прими плату. Не може. То је мера која ће донети и новац, а који би требало да се преусмери за породице са троје и више деце – рекао је Марковић.

Према његовим речима, од Гојковић су чули да ће на дневном реду ускоро бити тема о Косову и Метохији, као и да се до сада о томе није говорило у парламенту јер се није знало шта ће урадити међународна заједница, а ни како ће се понашати Албанци.

 

Извор: Тањуг

СРБИЈА

РУСИЈА

ПРАВОСЛАВЉЕ